In twee avonden The Sinner kijken, ik kan dat!

Dit weekend keek ik samen met mijn vriendin in twee avonden seizoen 2 van The Sinner op Netflix. Doordat we een vrij grote afstand hebben, kijken we vaak tegelijkertijd een serie en ondertussen zitten we te beeldbellen. Samen serie kijken zonder fysiek samen te zijn.

Het eerste seizoen keek ik vorig jaar al, en daar schreef ik onderstaande over toen ik nog een top 5 wilde maken van de beste series van 2017.

Als een jonge moeder zich niet kan herinneren waarom ze een vreemde heeft doodgestoken, probeert een sympathieke rechercheur alsnog het mysterie te ontrafelen.

Deze serie wordt door veel mensen gebingewatched en is daarom misschien ook geen hele rare uitkomst in mijn top 5. Ik hou van horror en thriller-achtige series die vrij tot heel eng zijn. Veel mensen zeiden dat deze serie soms te ‘gruwelijk om te kijken’ is. Ik vind dat persoonlijk wel meevallen. Jessica Biel acteert fantastisch, haar rol is zowel intrigerend als beangstigend. En al met al vind ik de sfeer van de serie echt zo goed, je zit er helemaal in. Helaas voor een fervent seriekijker als ik, voorspelde ik aan het begin al redelijk het einde. Toch vond ik het een spannend plot en zaten er hele mooie plottwisten in die zelfs ik niet verwachten. Aanrader dus!

Nieuw seizoen, nieuwe verhaal

We hebben dezelfde sympathieke rechercheur Harry Ambrosa, maar verder is het een ander verhaal. Ik moest even wennen, omdat ik ergens verwacht had dat we weer verder zouden gaan met het verhaal uit seizoen 1, maar na de eerste aflevering zat ik er gelijk in. Wat een verhaal, wat een plottwisten en wat spannend. Ik kijk echt veel series, dus meestal voorspel ik wel iets, maar dit, dit was wel echt fantastisch. Daarom keken we dus ook vier afleveringen op één avond, je wilt dit niet stoppen met kijken. Heerlijk om je zo in een serie te verliezend! Hebben jullie hem al gezien?  Vond je dit seizoen The Sinner beter dan het eerste seizoen?

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.