Zoekende, altijd zoekend

Ik heb deze website al een tijdje, ik blog al sinds 2005 denk ik, maar nooit hield ik het lang vol. Ik ben creatief en zit vol met leuke ideeën, maar vaak denk ik na een paar dagen, weken of maanden “Nu ben ik er op uitgekeken”.  Zoekend naar het juiste onderwerp om over te schrijven. Je zou kunnen zeggen dat ik verslavings gevoelig ben, of juist niet, omdat ik zo snel weer afhaak. Daarom begin ik vandaag iets nieuws.

Ik ga schrijven over mijn leven, mijn chaos, mijn kortdurende projectjes en hobby’s en wellicht hou ik het dit keer wel eens een keer wat langer vol, omdat het onderwerp niet vast ligt en het onderwerp dus duizend keer per maand kan én mag veranderen.

In ieder geval, ik heb er zin in. Welkom in mijn chaos.

2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.